REÎNSCRIERE LA MODUL

Modulul de iarnă a început  în 14 ianuarie 2021 pentru ABONAMENTELE NORMALE - ZOOM LIVE şi în 17 ianuarie 2021 pentru ABONAMENTELE  REDUSE - FACEBOOK, dar încă se mai pot face înscrieri. Chiar dacă orele online sunt  diferite, păstrăm alături de noi muzica, ritmurile, distracţia şi evident, pe Andreea, liantul acestei noi reţete.

Colecţia de cântece din această iarnă se numeşte BELLS.

Cu speranţa unui 2021 mai bun, până când vom reuşi sa ne revedem fizic, vă asteptăm online la:

Modulul de iarnă

-BELLS COLLECTION-

 • Ce e diferit iarna aceasta?

  vezi aici

  Indiferent când vei dori sau putea să participi la sesiunile live de pe  ZOOM, noi îti trimitem linkul de logare de fiecare dată (joia şi sâmbăta). Astfel vei putea participa la toate sesiunile dacă doreşti.

  Pe grupul privat de pe  FACEBOOK  nu vom mai face sesiuni live vinerea. Vom posta in schimb sesiuni preînregistrate (de o calitate superioară) în următoarea săptămână pentru a le putea folosi mai bine la recuperări. Modulul trecut ne-a învăţat că pe FACEBOOK aproape toată lumea se uită la înregistrări şi foarte rar sunt urmarite live-urile.

 • Ce oferã abonamentele?

  vezi aici

  ABONAMENT NORMAL - LIVE PE ZOOM

  5 LECŢII ÎN 10 DE SESIUNI LIVE

  +10 SESIUNI PREÎNREGISTRATE

  • Posibilitatea de a participarea la 10 de sesiuni muzicale online LIVE pe ZOOM cu durata de 30 de minute de două ori pe săptămână pe parcursul a 5 săptămâni. Vor fi 5 lecţii diferite, câte o lecţie nouă în fiecare săptămână repetată în două sesiuni live, joia şi sâmbăta. Puteţi participa doar la una dintre ele sau la ambele, daca vă place. Clasele includ şi educaţie muzicală pentru părinţi ajutându-i să înţeleagă cum să amplifice dezvoltarea muzicală timpurie a copilului lor.

   

  • Săptămânal o sesiune FACEBOOK specială de aproximativ 20 de minute preînregistrată şi postată pe grupul nostru privat. Aceste sesiuni vor fi varianta puţin comprimată a lectiei live din săptămâna anterioară şi pot fi revăzute oricând până la sfârşitul modulului.

   

  • Recuperări nelimitate pentru lecţiile pierdute pe parcursul modulului. Fiecare lecţie va fi repetată în două sesiuni live şi apoi înregistrată pentru a putea fi recuperată oricând.

   

  • Surorile sau fraţii pot participa fără niciun cost suplimentar. Trebuie doar să îi inscrieţi şi pe ei la modul. Dacă aveţi mai mult de doi copii cu care vreţi să participaţi, ne veţi putea anunţa pe email sau WhatsApp.

   

  • Pentru fiecare familie înscrisă, un set de materiale pentru acasă: un CD profesional cu melodiile Music Together folosite la clasă din colecţia în curs, o carte de cântece frumos ilustrată cu sugestii pentru activităţi muzicale de familie, un ghid de dezvoltare muzicală denumit "Musical Growth Chart".

   

  • Acces online la muzică, curriculum si materiale ajutătoare pe baza unui cont personal în "Family Music Zone" pe site-ul www.musictogether.com

   

  • Acces sporit, permis doar celor înscrişi la acest tip de abonamemt,  la aplicatia "Hello Everybody" pentru IOS şi Android.

   

  • Pentru familiile nou înscrise o carte cu titlul "Music and your child: a guide for parents and caregivers".

   

  • Toate materialele îţi vor fi livrate acasă (la adresa menţionată de tine în formular) iar costul curierului este inclus în preţ.

  ABONAMENT REDUS - PE  FACEBOOK

  10 LECŢII PREÎNREGISTRATE

  • 10 lecţii de muzică postate în 10 sesiuni preînregistrate.

   

  • Săptămânal o sesiune FACEBOOK de aproximativ 20 de minute preînregistrată şi postată pe grupul nostru privat. Aceaste sesiune va fi varianta puţin comprimată a unei sesiuni live.

   

  • Recuperări nelimitate pentru lecţiile pierdute pe parcursul modulului. Fiecare dintre cele 10 lecţii este înregistrată şi o veţi putea accesa oricând si de câte ori doriţi pe parcursul modulului.

   

  • Surorile sau fraţii, părinţii, bunicii, rudele sau chiar prietenii veniţi în vizită pot participa toţi fără niciun cost suplimentar. Un abonament poate fi folosit de un singur cont de Facebook.

   

  • Aplicatia "Hello Everybody" pentru IOS şi Android.

FORMULARE DE REÎNSCRIERE

OFERTA LAST MINUTE

 • ABONAMENT ZOOM LIVE

  reînscrie-te aici

  Preţ: 350 lei.*

  Modulul începe în: 18.02.2021

  *- Costul curierului este inclus în preţ

  - 10 de sesiuni LIVE pe ZOOM.

  Câte o lecţie nouă în fiecare săptămână x 2 sesiuni live timp de 6 saptămâni.

  - 10 de sesiuni înregistrate pe FACEBOOK.

  Câte o nouă sesiune în fiecare saptămână.

  - Materialele pentru acasă.

  Cartea, CD-ul cu muzica, aplicaţia Hello Everybody, ghidul de dezvoltare, "Family Music Zone".

  Mai multe detalii la: "Ce oferă abonamentele?"

  Date de contact

  * - Câmpuri obligatorii

  *

  Submitting Form...

  The server encountered an error.

  Form received.

  ATENŢIE! La aceasta adresă primiţi materialele.

  Înscrierea se va definitiva doar după plata abonamentului.

  În cazul în care în familie a mai apărut o soră sau un frate faţă de modulul anterior, completaţi datele mai jos. Dacă nu, lăsaţi liber.

  În cazul în care doriţi altă adresă de livrare faţă de modulul anterior, completaţi datele mai jos. Dacă nu, lăsaţi liber.

 • ABONAMENT FACEBOOK

  reinscrie-te aici

  Preţ: 300 lei.*

  Modulul începe la înscriere.

  *- Acest abonament oferă o experienţă limitată Music Together. Citiţi cu atenţie secţiunea "Ce oferă abonamentele?".

  - 10 de sesiuni preînregistrate pe FACEBOOK.

  Câte o nouă sesiune în fiecare saptămână.

  Mai multe detalii la: "Ce oferă abonamentele?"

  Date de contact

  * - Câmpuri obligatorii

  *

  Submitting Form...

  The server encountered an error.

  Form received.

  ATENŢIE! La aceasta adresă primiţi materialele.

  Înscrierea se va definitiva doar după plata abonamentului.

  În cazul în care în familie a mai apărut o soră sau un frate faţă de modulul anterior, completaţi datele mai jos. Dacă nu, lăsaţi liber.

  În cazul în care doriţi altă adresă de livrare faţă de modulul anterior, completaţi datele mai jos. Dacă nu, lăsaţi liber.

Pentru detalii sau nelămuriri contactaţi-ne la:

Tel: +40 732 382 135

Email: contact@playon-musictogether.ro