ÎNSCRIERE LA MODUL

După multe opţiuni luate în calcul şi după studierea îndrumărilor Music Together din reţeaua internaţională, am hotărât să ne mutăm exclusiv ONLINE până se mai liniştesc apele. Siguranţa tuturor trebuie să primeze.

Primul modul desfăşurat integral în acest fel toamna aceasta a funcţionat destul de bine şi ne-am distrat împreună. Asta ne-a încurajat să continuăm.

Ne va lipsi tuturor apropierea, cercul nostru din jurul instrumentelor şi, cel mai mult, îmbrăţişările copiilor. Dar experienţa nu ar mai fi fost aceeaşi cu măştile pe faţă, păstrând doi metri distanţă şi ferindu-ne să nu cumva să ne atingem. Odată cu schimbarea vin însă şi multe lucruri bune (pentru că nouă ne place să privim partea plină a biberonului). Vor fi mai multe date şi ore la care veţi putea participa, vor fi recuperări nelimitate, vremea rea nu o să ne mai dea de furcă si multe altele pentru că, de ce nu?... Online, de acasă, e simplu şi se poate.

Modulul de iarnă a început  în 14 ianuarie 2021 pentru ABONAMENTELE NORMALE - ZOOM LIVE şi în 17 ianuarie 2021 pentru ABONAMENTELE  REDUSE - FACEBOOK, dar încă se mai pot face înscrieri. Chiar dacă orele online sunt  diferite, păstrăm alături de noi muzica, ritmurile, distracţia şi evident, pe Andreea, liantul acestei noi reţete.

Colecţia de cântece din această iarnă se numeşte BELLS.

Cu speranţa unui 2021 mai bun, până când vom reuşi sa ne revedem fizic, vă asteptăm online la:

Modulul de iarnă

-BELLS COLLECTION-

 • Cum cântãm online?

  vezi aici

  Vom aduce Music Together la tine în sufragerie. Toate orele vor fi ţinute pe platforma ZOOM. Îţi vom trimite pe email linkul pentru participarea la orele live după ce te înscrii la modul (înainte de fiecare oră).

  Pe lângă aceasta, vom posta câte o sesiune preînregistrată in fiecare săptămână pe grupul nostru privat de pe FACEBOOK, grup unde vor avea acces cei înscrişi la modul. Acestea vor fi un bonus pentru recuperări şi vor putea fi accesate oricând pe perioada de desfăşurare a modulului, rămânând înregistrate.

  Tot ce trebuie să faci este să îti iei în faţă un telefon, o tabletă, un laptop sau un smart TV şi să cânţi alături de copilul tău împreună cu Andreea, profesoara noastră.

  Nu îti face griji, nu trebuie să ai voce, energia si distracţia contează.

 • Ce oferã abonamentele?

  vezi aici

  ABONAMENT NORMAL - LIVE PE ZOOM

  (abonament recomandat)

  5 LECŢII ÎN 10 DE SESIUNI LIVE

  +10 SESIUNI PREÎNREGISTRATE

  • Posibilitatea de a participa la 10 de sesiuni muzicale online LIVE pe ZOOM cu durata de 30 de minute de două ori pe săptămână pe parcursul a 5 săptămâni. Vor fi 5 lecţii diferite, câte o lecţie nouă în fiecare săptămână repetată în două sesiuni live, joia şi sâmbăta. Puteţi participa doar la una dintre ele sau la ambele, daca vă place. Clasele includ şi educaţie muzicală pentru părinţi ajutându-i să înţeleagă cum să amplifice dezvoltarea muzicală timpurie a copilului lor.

   

  • Săptămânal o sesiune FACEBOOK specială de aproximativ 20 de minute preînregistrată şi postată pe grupul nostru privat. Aceste sesiuni vor fi varianta puţin comprimată a lectiei live din săptămâna anterioară şi pot fi revăzute oricând până la sfârşitul modulului.

   

  • Recuperări nelimitate pentru lecţiile pierdute pe parcursul modulului. Fiecare lecţie va fi repetată în două sesiuni live şi apoi înregistrată pentru a putea fi recuperată oricând.

   

  • Surorile sau fraţii pot participa fără niciun cost suplimentar. Trebuie doar să îi inscrieţi şi pe ei la modul. Dacă aveţi mai mult de doi copii cu care vreţi să participaţi, ne veţi putea anunţa pe email sau WhatsApp.

   

  • Pentru fiecare familie înscrisă, un set de materiale pentru acasă: un CD profesional cu melodiile Music Together folosite la clasă din colecţia în curs, o carte de cântece frumos ilustrată cu sugestii pentru activităţi muzicale de familie, un ghid de dezvoltare muzicală denumit "Musical Growth Chart".

   

  • Acces online la muzică, curriculum si materiale ajutătoare pe baza unui cont personal în "Family Music Zone" pe site-ul www.musictogether.com

   

  • Acces sporit, permis doar celor înscrişi, la aplicatia "Hello Everybody" pentru IOS şi Android.

   

  • Pentru familiile nou înscrise o carte cu titlul "Music and your child: a guide for parents and caregivers".

   

  • Toate materialele îţi vor fi livrate acasă (la adresa menţionată de tine în formular) iar costul curierului este inclus în preţ.

  ABONAMENT REDUS - PE  FACEBOOK

  10 LECŢII PREÎNREGISTRATE

  • 10 lecţii de muzică postate în 10 sesiuni preînregistrate.

   

  • Săptămânal o sesiune FACEBOOK de aproximativ 20 de minute preînregistrată şi postată pe grupul nostru privat. Aceaste sesiune va fi varianta puţin comprimată a unei sesiuni live.

   

  • Recuperări nelimitate pentru lecţiile pierdute pe parcursul modulului. Fiecare dintre cele 10 lecţii este înregistrată şi o veţi putea accesa oricând si de câte ori doriţi pe parcursul modulului.

   

  • Surorile sau fraţii, părinţii, bunicii, rudele sau chiar prietenii veniţi în vizită pot participa toţi fără niciun cost suplimentar. Un abonament poate fi folosit de un singur cont de Facebook.

   

  • Acces limitat în aplicatia "Hello Everybody" pentru IOS şi Android.

FORMULARE DE ÎNSCRIERE

OFERTA LAST MINUTE

 • ABONAMENT ZOOM LIVE

  înscrie-te aici

  Preţ: 350 lei.*

  Cu începere din: 18.02.2021

  *- Costul curierului este inclus în preţ

  - 10 de sesiuni LIVE pe ZOOM.

  Câte o lecţie nouă în fiecare săptămână x 2 sesiuni live timp de 6 saptămâni.

  - 10 de sesiuni înregistrate pe FACEBOOK.

  Câte o nouă sesiune în fiecare saptămână.

  - Materialele pentru acasă.

  Cartea, CD-ul cu muzica, aplicaţia Hello Everybody, ghidul de dezvoltare, "Family Music Zone".

  Mai multe detalii la: "Ce oferă abonamentele?"

  Date de contact

  * - Câmpuri obligatorii

  *

  Submitting Form...

  The server encountered an error.

  Form received.

  *

  *

  *

  Prin înscrierea la modul îmi dau acordul să primesc  informări pe e-mail, sms şi WhatsApp de la Play On! Music Together la adresa şi numărul de telefon completate la datele de contact în legătură cu modulul la care m-am înscris şi, ulterior, informări despre activităţile viitoare (detalii aici).

  Codurile pentru diferite discount-uri sunt valabile 2 zile de la primirea lor.

  ATENŢIE! La aceasta adresă primiţi materialele.

  Înscrierea se va definitiva doar după plata abonamentului.

 • ABONAMENT FACEBOOK

  inscrie-te aici

  Preţ: 300 lei.*

  Modulul începe la însciere

  *- Acest abonament oferă o experienţă limitată Music Together. Citiţi cu atenţie secţiunea "Ce oferă abonamentele?".

  - 10 de sesiuni înregistrate pe FACEBOOK.

  Câte o nouă sesiune în fiecare saptămână.

  Mai multe detalii la: "Ce oferă abonamentele?"

  Date de contact

  * - Câmpuri obligatorii

  *

  Submitting Form...

  The server encountered an error.

  Form received.

  *

  *

  *

  Prin înscrierea la modul îmi dau acordul să primesc  informări pe e-mail, sms şi WhatsApp de la Play On! Music Together la adresa şi numărul de telefon completate la datele de contact în legătură cu modulul la care m-am înscris şi, ulterior, informări despre activităţile viitoare (detalii aici).

  Codurile pentru diferite discount-uri sunt valabile 2 zile de la primirea lor.

  Înscrierea se va definitiva doar după plata abonamentului.

PENTRU REÎNSCRIERE

click aici

Pentru detalii sau nelămuriri contactaţi-ne la:

Tel: +40 732 382 135

Email: contact@playon-musictogether.ro