FORMULAR DE

REÎNSCRIERE

Modulul de iarnă va începe între 22 şi 26 ianuarie în funcţie de grupa aleasă. Colecţia de cântece se numeşte STICKS.

 

Ce primeşti la înscriere?

Modulul de iarnă

-STICKS COLLECTION-

 • TIPURI ABONAMENTE

  - NORMAL - Preţ 690 LEI. Suma integrală trebuie achitată înaintea primei ore. La acest abonament se pot recupera 2 ore.

   

  - FLEXIBIL - Preţ 560 LEI, în care sunt incluse 6 ore (la alegere din cele 10 ale modulului). Pentru oricare din cele 4 rămase la care vreţi să veniţi va trebui să achitaţi 60 lei pe oră. La acest abonament nu există recuperări.

   

  Pentru o soră sau un frate se aplică o reducere de 50% dacă aceştia au peste 8 luni. Cei mai mici de 8 luni pot participa gratuit alături de surorile sau fraţii lor.

   

  Toate abonamentele  sunt pentru module de 10 săptămâni cu începere între 22.01.2020 şi 26.01.2020, în funcţie de grupa aleasă.

Preţul promotţional pentru abonamentul "reînscriere anticipată" se aplică doar celor care doresc să se înscrie în aceeaşi grupă ca în modulul anterior. Pentru a alege o altă grupă, cu oricare tip de abonament, daţi click AICI.

Date de contact

* - Câmpuri obligatorii

Durata: 10 ore timp de 10 săptămâni.

*

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Alege abonamentul: *

În cazul în care în familie a mai apărut o soră sau un frate faţă de modulul anterior, completaţi datele mai jos. Dacă nu, lăsaţi liber.

Prin înscrierea la curs îmi dau acordul să primesc newsletter pe email şi sms de la Play On! Music Together la adresa şi numărul de telefon completate la datele de contact.