FORMULAR DE

REÎNSCRIERE

Modulul de primăvară va începe între 10 şi 14 aprilie în funcţie de grupa aleasă. Colecţia de cântece se numeşte TAMBOURINE.

 

Ce primeşti la înscriere?

Modulul de primăvară

-TAMBOURINE COLLECTION-

 • TIPURI ABONAMENTE

  - REÎNSCRIERE ANTICIPATĂ - Preţ 550 LEI. Pentru cei care plătesc integral până la data de  25 martie 2019 inclusiv, primesc 100 LEI DISCOUNT faţă de preţul unui abonament NORMAL. Această promoţie este doar pentru abonamentele cu 10 ore achitate integral. La acest abonament se pot recupera 3 ORE.

   

  - NORMAL - Preţ 650 LEI. Suma integrală trebuie achitată înaintea primei ore. La acest abonament se pot recupera 2 ore.

   

  - FLEXIBIL - Preţ 530 LEI, în care sunt incluse 6 ore (la alegere din cele 10 ale modulului). Pentru oricare din cele 4 rămase la care vreţi să veniţi va trebui să achitaţi 50 lei pe oră. La acest abonament nu există recuperări.

   

  Pentru o soră sau un frate se aplică o reducere de 50% dacă aceştia au peste 8 luni. Cei mai mici de 8 luni pot participa gratuit alături de surorile sau fraţii lor.

   

  Toate abonamentele  sunt pentru module de 10 săptămâni cu începere între 10.04 şi 14.04, în funcţie de grupa aleasă.

Date de contact

*

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Alege abonamentul: *

În cazul în care în familie a mai apărut o soră sau un frate faţă de modulul anterior, completaţi datele mai jos. Dacă nu, lăsaţi liber.

Durata: 10 ore timp de 10 săptămâni.

* - Câmpuri obligatorii

Prin înscrierea la curs îmi dau acordul să primesc newsletter pe email şi sms de la Play On! Music Together la adresa şi numărul de telefon completate la datele de contact.