TESTEAZĂ

MUSIC TOGETHER®!

Invităm părinţii împreună cu copiii lor între 0-5 ani care nu au mai fost la noi, să participe la un ATELIER DE PROBĂ MUSIC TOGETHER® .

 

Atelierul Music Together va dura în jur de 45 de minute şi include cântece în limba engleză, modele ritmice, coregrafie şi dans liber, activităţi cu instrumente muzicale de percuţie potrivite pentru copii mici şi cel mai important distracţie multă! MUSIC TOGETHER este cel mai iubit program american educaţional de muzică pentru copii şi părinţi. Taxa de participare este de 50 lei (părinte şi copil), iar pentru soră sau frate se adaugă 20 lei.

Dacă însă aţi mai fost pe la noi şi doriţi să reveniţi, sau dacă doriţi să veniţi în alte zile sau la alte ore, puteţi alege un atelier AICI.

Date de contact

*

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

*

*

*

Alege Atelierul *

Durata 45 min.

Taxa participare: 50 lei

Pentru o soră sau un frate se adaugă 20 lei la taxa de participare.

Prin înscrierea la Atelierul Music Together îmi dau acordul să primesc  informări pe e-mail şi sms de la Play On! Music Together la adresa şi numărul de telefon completate la datele de contact în legatură cu atelierul la care m-am înscris şi, ulterior, informări despre activităţiile viitoare (detalii aici).

* - Câmpuri obligatorii