ÎNSCRIERE LA  ATELIERUL

MUSIC TOGETHER®

-Be-be PLai-

Invităm părinţii împreună cu copiii lor între 0-5 ani  să participe la o oră Music Together®. Clasa Play On! Music Together se va desfășura la Be-Be PLai pe strada Lirei nr 15 B, joi 10 octombrie de la ora 17:00.

 

Atelierele Music Together durează în jur de 45 de minute şi includ cântece în limba engleză, modele ritmice, coregrafie şi dans liber, activităţi cu instrumente muzicale de percuţie potrivite pentru cei mici şi, cel mai important, distracţie multă! MUSIC TOGETHER este cel mai iubit program american educaţional de muzică pentru copii şi părinţi. Taxa de participare este de 80 de lei/ familie (părinţi şi copil), iar pentru soră sau frate se adaugă 40 de lei.

 

Dacă participaţi pentru prima dată, bifaţi "particip pentru prima dată" şi beneficiaţi de o reducere. Pentru prima participare taxa este de 40 de lei, respectiv 20 de lei pentru o soră sau un frate.

 

Cei care însă doresc să încerce programul Music Together pentru înscrierea la modulul de toamnă şi nu au mai fost până acum pe la noi, o pot face tot la jumatate de preţ şi în alte zile sau în altă parte, prin înscrierea la un ATELIER DE PROBĂ, accesând linkul de mai jos:

Date de contact:

ATELIERUL DE PROBĂ

-50%

Pentru o soră sau un frate se adaugă 40 lei la taxa de participare.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Alege atelierul *

* - Câmpuri obligatorii

Taxa participare: 80 lei

Durata 45 min.

(Pentru voucher promo)

Prin înscrierea la Atelierul Music Together îmi dau acordul să primesc  informări pe e-mail şi sms de la Play On! Music Together la adresa şi numărul de telefon completate la datele de contact în legatură cu atelierul la care m-am înscris şi, ulterior, informări despre activităţile viitoare (detalii aici).