ÎNSCRIERE LA  ATELIERUL

MUSIC TOGETHER®

Invităm părinţii împreună cu copiii lor între 0-5 ani  să participe la o oră Music Together® din perioada sesiunii de vară în Grigore Gafencu nr. 78-84 (zona Herăstrău).

 

Atelierele Music Together vor dura în jur de 45 de minute şi includ cântece în limba engleză, modele ritmice, coregrafie şi dans liber, activităţi cu instrumente muzicale de percuţie potrivite pentru cei mici şi, cel mai important, distracţie multă! MUSIC TOGETHER este cel mai iubit program american educaţional de muzică pentru copii şi părinţi. Taxa de participare este de 80 de lei/ familie (părinţi şi copil), iar pentru soră sau frate se adaugă 40 de lei.

 

Dacă nu aţi mai fost la o oră Music Together bifaţi casuţa "particip pentru prima dată" şi veţi avea parte de o reducere. Preţul pentru prima participare taxa este 50 de lei/familie, iar pentru o soră sau un frate se mai adaugă 20 de lei.

Date de contact:

Pentru o soră sau un frate se adaugă 40 lei (respectiv 20 lei pentru prima participare) la taxa.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Alege atelierul *

* - Câmpuri obligatorii

Taxa participare: 80 lei

Durata 45 min.

(Pentru voucher promo)

Prin înscrierea la Atelierul Music Together îmi dau acordul să primesc  informări pe e-mail şi sms de la Play On! Music Together la adresa şi numărul de telefon completate la datele de contact în legatură cu atelierul la care m-am înscris şi, ulterior, informări despre activităţile viitoare (detalii aici).

(50 lei pentru prima participare)