ÎNSCRIERE LA  ATELIERUL

MUSIC TOGETHER®

Invităm părinţii împreună cu copiii lor între 0-5 ani  să încerce o oră Music Together® participând la un atelier individual din perioada modulului de primăvară în Grigore Gafencu nr. 78-84 (zona Herăstrău), str. Braşov 25 (Drumul Taberei) sau în Calea Grivitei nr 150 (aproape de Gara de Nord).

 

Atelierele Music Together vor dura în jur de 45 de minute şi includ cântece în limba engleză, modele ritmice, coregrafie şi dans liber, activităţi cu instrumente muzicale de percuţie potrivite pentru cei mici şi, cel mai important, distracţie multă! MUSIC TOGETHER este cel mai iubit program american educaţional de muzică pentru copii şi părinţi. Taxa de participare este de 70 lei/ familie (părinţi şi copil), iar pentru soră sau frate se adaugă 30 lei.

 

Cei care participă la un atelier Music Together pentru prima dată, pot beneficia de un discount de 20 lei (respectiv 10 lei pentru soră sau frate). Dacă este şi cazul dvs., alegeţi un ATELIER DE PROBĂ - AICI.

Date de contact:

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Alege atelierul *

Taxa participare: 70 lei

Durata 45 min.

Pentru o soră sau un frate se adaugă 30 lei la taxa de participare.

Prin înscrierea la Atelierul Music Together îmi dau acordul să primesc  informări pe e-mail şi sms de la Play On! Music Together la adresa şi numărul de telefon completate la datele de contact în legatură cu atelierul la care m-am înscris şi, ulterior, informări despre activităţile viitoare (detalii aici).

* - Câmpuri obligatorii

(Pentru voucher promo)