ATELIER DE PROBÃ

MUSIC TOGETHER® ONLINE!

Este greu sa îţi dai seama cum e un atelier online fără să încerci. De aceea vom organiza şi iarna aceasta câteva sesiuni online la preţ redus, pentru a vă oferi posibilitatea să testaţi.

In aceasta perioada invităm părinţii împreună cu copiii lor între 0-5 ani să participe la un ATELIER MUSIC TOGETHER® ONLINE din timpul modulului de iarnă cu doar 20 lei.  (preţul normal pentru un astfel de atelier este de 50 de lei)

 

Sesiunea Music Together va dura în jur de 30 de minute şi include cântece în limba engleză, modele ritmice, coregrafie şi dans liber şi cel mai important distracţie multă! MUSIC TOGETHER este cel mai iubit program american educaţional de muzică pentru copii şi părinţi. Taxa de participare este de doar 20 lei. Surorile şi fraţii participă fără altă taxă suplimentară.

 

Dacă intervine ceva şi nu mai puteţi participa, ne anunţaţi şi vă vom reprograma la o sesiune viitoare.

Detalii despre înscrierea la modulul de iarnă şi orar, găsiţi AICI.

Date de contact

*

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

*

*

*

Prin înscrierea la Atelierul Music Together îmi dau acordul să primesc  informări pe e-mail şi sms de la Play On! Music Together la adresa şi numărul de telefon completate la datele de contact în legatură cu atelierul la care m-am înscris şi, ulterior, informări despre activităţiile viitoare (detalii aici).

Durata 30 min.

Taxa participare: 20 lei

Sora sau un fratele participă gratuit.

Înscrierea la atelier se va definitiva doar după achitarea taxei de participare.

De aceea, în momentul trimiterii datelor, veţi fi direcţionat către pagina de plată Netopia Payments petru a putea efectua plata securizată cu cardul.

Sâmbătă 13/02, ora 11:00 - pe ZOOM

* - Câmpuri obligatorii